top of page


Note: Clift events are localized for the location it takes place. Including language, timezone, and sponsors.

Mássz és nyerd meg a kedvenc mászó cipődet és más értékes nyereményeket!


Gyere és próbáld ki a Clift falat a MAG47-ben. Ismerd meg, és mássz minél többet januárban. Töltsd le alkalmazásunkat, használd a Clift falat és nyerd meg az OCÚN nyeremény csomagok egyikét.


Január 15. és 29. között a Clift fal használatával automatikusan nevezettnek minősülsz. A játékon való részvétel ingyenes és minden mászó számára nyitott.


Amennyiben egy általad választott OCÚN cipőre vágysz, oszd meg Clift mászásod instagram vagy facebook posztban, taggeld be a @mag_47_climbandcafe, @ocunhu, @clift_climbing-t és növeld tovább a nyerési esélyeidet!


 

Játék menete

1. Kérj egy ingyenes Clift kártyát a terem recepcióján!


2. Töltsd le az ingyenes Clift appot és regisztrálj!


3. Lépj be kártyáddal a Clift falra!


4. 🏆 Mássz! 🏆


5. Készíts egy képernyőfotót Clift mászásod eredményéről.


6. Oszd meg a képet és taggelj be minket!


7. 🍿 Nyerj! 🍿


 

Mit nyerhetsz?

OCÚN Hungary és a MAG47 jóvoltából összesen hat nyeremény csomagot sorsolunk ki.


‘All I Want is to Climb’ csomag 🧗🏽‍♀️⭐️

Az esemény időtartama alatt mindenki nevezettnek minősül aki használja a Clift falat. A nevezettek között kisorsolunk 5db nyeremény csomagot, amely tartalmaz 1db OCÚN magnézia zsákot, 1db OCÚN karabinert, valamint 1db MAG47 napijegyet.


‘Share and Climb’ csomag 📱🍿

Az esemény időtartama alatt megosztott mászások publikálói között kisorsolunk 1db extra OCÚN nyeremény csomagot. Amely tartalmaz 1db általad kiválasztott OCÚN mászó cipőt és 1db MAG47 havi bérletet.


Facebook esemény link

https://www.facebook.com/events/320375129990184?ref=newsfeed


Eredményhirdetés időpontja

2022.02.04. 20:00


 

Játékszabályzat


1. Általános rendelkezések

1.1. A BW Alpintechnika Kft. (cégjegyzékszám: 05 09 031691; székhely: 3530 Miskolc, Petőfi Sándor utca 31. fsz. 1.) mint szponzor (a továbbiakban: „Szponzor”) és Clift Climbing Kft. (székhelye: 1091 Budapest, Üllői u. 55.; e-mail: info@cliftclimbing.com), mint szervező (a továbbiakban: „Szervező1”), MAG47 Climb&Cafe (cégjegyzékszám: 01 09 352074; székhely: 1078 Budapest, Cserhát utca 22. tetőtér 625), mint a játék helyszínét biztosító szervező (a továbbiakban: „Szervező2”) Játékot szervez (a továbbiakban: „Játék”).

1.2. A Játék részvételi feltételeit és alapvető szabályait a Szponzor, Szervező1 és Szervező2 az alábbiakban közösen határozzák meg (a továbbiakban: „Játékszabályzat”).

1.3. A Játékos a Játékszabályzatot a Játékban való részvétellel fenntartás nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban, illetve a Játékhoz kapcsolódó sorsolásban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból és a sorsolásból automatikusan kizárásra kerül.

2. A Játékszabályzat hatálya

2.1. A Játékszabályzat személyi hatálya a Játékban résztvevő, a 3. pontban meghatározott minden Játékosra kiterjed, valamint azokra, akik a Játékkal kapcsolatban igényérvényesítéssel vagy kifogással lépnek fel.

2.2. A jelen Játékszabályzat a Játék weboldalán elérhető a Játék teljes időtartama alatt.

3. A Játékos

3.1. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes nagykorú természetes személy, aki magyarországi tartózkodási hellyel rendelkezik, és a Játék weboldalán a Játék részvételi feltételeinek teljesítésével a jelen Játékszabályzatot elfogadja, illetve vele szemben nem áll fenn semmilyen, a jelen Játékszabályzatban meghatározott kizáró körülmény. (továbbiakban: „Játékos”).


3.2 A Játékban történő részvétel feltételei:

  • Játékos a MAG47 Climb&Cafe recepcióján elkéri a nevezéshez szükséges ingyenes Clift kártyát

  • Játékos letölti és regisztrál az ingyenes Clift Climber applikációban - korábban történt regisztrációval is részt vehetnek Játékosok a Játékban.

  • Aktívan használja a Clift falat és applikációt

  • Megosztja fényképeit és mászásokkal kapcsolatos tartalmat social csatornáin (Facebook és Instagram)

  • Facebook vagy Instagram poszt típusú social megosztásnál betageli a Clif Climbing (@cliftclimbing), a Mag47 Climb and Café (@mag_47_climbandcafe) és az Ocun Hungary ( @ocunhu) felületeit

3.2. A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játékban való részvétel előtt köteles előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására nem hivatkozhat. Amennyiben a Játékos a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt venni.

3.3. A Játékban történő részvételből kizárt a Szponzor és Szervező megbízói, munkavállalói, illetve a Szponzor és a Szervező cégcsoportjába tartozó más jogalanyokkal munkaviszonyban, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy, továbbá minden olyan személy esetében, aki a Játék lebonyolításában részt vesz és az előzőekben említett személyek Polgári Törvénykönyv szerinti közeli hozzátartozói.

3.4. A Játékba és a kapcsolódó sorsolásba való jelentkezése során szolgáltatott adatok és követelmények pontosságáért a Játékos szavatol.